Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

5-річний ювілей учнівського лісництва «Дубок»

Події
19.09.2021
16 вересня 2016 року між комунальним позашкільним навчальним закладом «Голопристанський міський Центр дитячої та юнацької творчості» та державним підприємством «Голопристанське лісомисливське господарство» був підписаний договір на створення учнівського лісництва «Дубок».
Напередодні професійного свята Дня працівника лісу, адміністрація ЛМГ запросила вихованців до підприємства аби привітати юних помічників з першим ювілеєм.
Кожен учень отримав від директора підприємства Сергія САЄНКА подяку за оволодіння сучасними технологіями вирощування лісових культур і садивного матеріалу. Дуже приємною несподіванкою для дітей був приїзд на свято начальниці Херсонського обласного управління лісового та мисливського господарства Тетяни КАСІЧ.
Ще наприкінці навчального року, управління звернулося до гуртківців з проханням дослідити історію створення та розвиток Голопристанського лісгоспу та оформити дослідницьку роботу.
Під час літніх канікул Даша Савченко та Владислав Кравченко вивчали архівні документи, спілкувалися зі спеціалістами та ветеранами підприємства і на початку вересня готову роботу було відправлено до Херсону.
Тетяна Григорівна подякувала всьому «Дубочку» за плідну роботу на благо унікального Нижньодніпровського лісу, запросила в майбутньому вступити в профільні навчальні заклади. Головний лісівник області вручила подяки та грошові премії в розмірі 1000гривень Дар’ї та Владу (кожному) за добре виконану пошуково-дослідницьку роботу.
В кабінеті Лісу гуртківці смакували тортом з березовим соком, ділилися враженнями, згадували свої перші кроки в «Дубку» та будували плани на майбутнє.
Наталя ФЕМИЧ,
інженер лісових культур
ДП «Голопристанське ЛМГ»
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше