Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнський конкурс «Альтернативна ялинка»

Сьогодення
30.12.2021

У грудні КЗПО «Голопристанський міський Центр дитячої та юнацької творчості» серед здобувачів освіти закладів освіти Голопристанської міської територіальної громади проведено Всеукраїнський конкурс новорічних композицій «Альтернативна ялинка».

У конкурсі взяли участь учнівська молодь Голопристанської ЗОШ № 1, Голопристанської гімназії, Голопристанської спеціалізованої школи, Голопристанської ЗОШ № 4, ОЗО «Новозбур’ївська школа № 1», Новозбур’ївського закладу базової та дошкільної освіти № 2, ФОЗО «Новозбур’ївський заклад базової та дошкільної освіти», Гладківської ЗОШ, Кардашинської ЗОШ, КЗПО «Голопристанський міський Центр дитячої та юнацької творчості».

Представлені конкурсні роботи виконано в різних техніках: «Флористика», «Ліплення з солоного тіста», «Орігамі», «Ниткографія», «В’язання» тощо. Композиція з солоного тіста виглядає як справжня прянична хатинка - з’являється бажання її скуштувати. Дивлячись на будиночки для діда Мороза, потрапляєш у казку, а розглядаючи ялинки, не побачиш схожих одна на одну. Кожна ялинка,композиція,букет, вінок або іграшка – оригінальні та цікаві, створюють новорічний настрій.

П’ятдесят вісім робіт юних умільців закладів освіти Голопристанської міської територіальної громади направлено до Херсонського державного будинку художньої творчості для участі у Всеукраїнському конкурсі новорічних композицій «Альтернативна ялинка».

Олена Крісанова.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше