Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Музей Майдану спільно з Українським Домом та партнерами запрошує відзначати 10-ту річницю Революції Гідності разом!

Оголошення
21.11.2023

Десять років тому українці остаточно сформулювали нашу національну ідею. Вона викристалізувалася на Майдані. Цей ідеал означено двома ємними словами – “Гідність” і “Свобода”. 

Так звучить наша національна ідея. Ідея, яку ми виборюємо дотепер.

Тож ЗАПРОШУЄМО вас на ВИСТАВКУ "Майдан: народження мрії. Перший бій", розгорнуту на трьох поверхах Українського Дому, який став частиною історії Революції Гідності. 

Ви зможете поринути в атмосферу найпотужнішого у світі мирного протесту, згадати перебіг подій, побачити оригінальні речі майданівців, унікальні артефакти з протестів, відтворені окремі локації ініціатив Майдану та твори революційного мистецтва. 

На вас чекають дискусійні майданчики, кінопокази, майстер-класи, та екскурсії.

Завітайте 21 листопада о 17:00 у Національний центр «Український Дім» (Київ, вул. Хрещатик, 2).

Цього дня, як і десять років тому, пропонуємо пов’язати євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС, яку ви також зможете отримати у виставковому просторі. 

Вхід на ВІДКРИТТЯ – ВІЛЬНИЙ.

Долучайтеся!

Виставка триватиме з 21 листопада по 3 грудня (вартість вхідного квитку в інші дні до Українського Дому уточнюйте у організаторів).

Більше інформації про подію пресслужба Національного музею Революції Гідності +38 097 602 34 22

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше