Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

#НАПИШЕМО_ЛИСТ_МИКОЛАЮ

Анонс
03.12.2023

Одним з найулюбленіших усіма дітьми свят є день Святого Миколая. Вночі з 5 на 6 грудня по одній з легенд Святий Миколай спускається на землю і відправляється в подорож по всій планеті, аби розкласти свої подарунки під подушки всім слухняним діткам.

Любі діти Голопристанської громади, до Дня Святого Миколая анонсуємо тематичний захід: цього року маленькі чемні українці та українки можуть взяти участь у тематичному онлайн-заході «Напишемо лист Миколаю» та поділитися власними думками, що б вони попросили у Святого Миколая для здійснення мрій.

Для участі у тематичному онлайн-заході, необхідно виконати наступне:

  1. Написати листа та викласти його на власній сторінці у Facebook або на сторінці батьків чи офіційній сторінці навчального закладу.
  2. Лист оформити в індивідуальній формі, можна з малюнками чи у відеоформаті, який має починатися словами: «Цього року я був чемним/була чемною...», а закінчуватися: «я хочу, щоб Святий Миколай приніс…» і написати свої теплі побажання, поділитися своїми мріями та надіями, попрохати про визволення рідного міста/села Голопристанської громади та своєї домівки, про Перемогу України, підтримку місцян в окупації, подяку Збройним Силам Украіни та інше на відповідну тематику.
  3. Обов’язково позначити сторінку, згадавши в своєму дописі @Голопристанська міська рада \Голопристанська міська військова адміністрація
  4. До публікації додати хештеги:

#Голопристанщина_в_серці

#НАПИШЕМО_ЛИСТ_МИКОЛАЮ

Тематичний захід триватиме до 12:00 6 грудня.

З теплотою, вірою та надією в серці помолимось 6 грудня, щоб бажання про МИР здійснилися.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше