Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Дружина викраденого росіянами мера Голої Пристані Бабича розповіла про його пошуки та про роботу під час окупації

На злобу дня
28.12.2022

Викрадений росіянами ще в березні 🇺🇦Голопристанський міський голова Олександр Бабич, скоріше за все, перебуває в Сімферопольському СІЗО № 2, але росіяни це заперечують.

 

Про це в інтерв’ю «Фактам» розповіла його дружина Ольга Бабич.

💬«Остання інформація, що він знаходиться в Сімферопольському СІЗО № 2. Якось ми намагалися туди передати передачу. Та нам, звісно, що відмовили, бо кажуть, що такого в них немає», – розповіла Ольга Бабич.

 

За її словами, Олександр Бабич під час окупації міста залишався з громадою. Він щодня розміщував на своїй сторінці в Фейсбуці відеозвернення, де розповідав про ситуацію в місті.

 

Ольга Бабич розповіла, що вона з дітьми виїхала з Голої Пристані 22 березня 2022 року. Тоді її чоловік вже отримував погрози, але, попри це залишався з громадою, намагався в межах своїх можливостей вирішувати проблеми, яких було чимало.

 

Також мер організовував чергування добровольців з метою захисту мешканців міста від мародерства і правопорушень.

 

Олександра Бабича росіяни викрали 28 березня під час телефонної розмови з дружиною. Це сталося вранці, коли мер збирався на роботу.

 

🇺🇦 Джерело: інтернет-видання "МОСТ"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше