Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Ювенальна Поліція України нагадує про безпеку дітей під час Великодніх свят

Безпека життєдіяльності
03.05.2024

Вже цими вихідними в Україні відзначатимуть одне з найважливіших свят – Великдень. 

Тому під час святкування необхідно пам’ятати про безпеку своїх дітей:

  • Забезпечте дітям безпечні ігри та розваги. Уникайте ігор з використанням гострих предметів або легкозаймистих матеріалів. Визначте безпечні місця для гри, де діти будуть під наглядом дорослих.
  • Під час фарбування пасок або писанок, переконайтеся, що використані матеріали безпечні для дітей. Уникайте використання хімічних барвників або інших небезпечних речовин.
  • У разі отримання сигналу "Повітряна тривога". Будьте уважні та негайно пройдіть в укриття. 
  • Необхідно неухильно дотримуватися комендантської години. У кожному регіоні вона може відрізнятися, тому дізнайтеся про її початок та закінчення заздалегідь, на офіційних сторінках органів місцевої влади.
  • Якщо плануєте відпочинок з дітьми на відкритому повітрі або пікнік, переконайтеся, що місце безпечне для дітей і відповідає всім вимогам безпеки.

Для того, аби Великодні свята пройшли вдало потрібно дотримуватися цих правил. Адже тільки від вас залежить особиста безпека та благополуччя рідних і близьких.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше