Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформація про стан виконання бюджету Голопристанської громади за 9 місяців поточного року

Фінансове управління виконавчого комітету інформує
03.10.2023

Фінансове управління виконавчого комітету Голопристанської міської ради інформує: за 9 місяців поточного бюджетного року до загального фонду бюджету територіальної громади надійшло 162,7 млн грн, що становить 97,4% до плану, власних доходів загального фонду бюджету громади фактично отримано 31,7 млн грн при плані 36,0 млн грн (88,0%).

У порівнянні з відповідним періодом 2022 року спостерігається зменшення дохідної частини більше ніж вдвічі (факт 2022 року – 68,8 млн грн).

На видатки загального фонду фактично спрямовано 76,8 млн грн, з них за рахунок коштів власних доходів профінансовано 39,8 млн грн, а за рахунок міжбюджетних трансфертів – 37,0 млн грн.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше