Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Чому власник не дбає про своє майно?

На злобу дня
05.09.2021

На світлинах ви бачите колишній літній кінотеатр, що знаходиться з іншого боку ДЮСШ, в самісінькому центрі міста. Це нерухоме майно колись належало громаді Голопристанського району, а тепер руїни в розпорядженні Скадовської районної ради. Як так вийшло, що за кілька десятків років районні депутати не змогли дати раду будівлі – таємниця, а нинішньому власнику, видно, вона не потрібна й поготів.

Очікую, що зараз насиплеться коментарів типу «так це ж у нашому місті, чому ж міська рада не діє»… Дуже складно пояснювати це людям, котрі погано читають або взагалі не бажають занурюватися у юридичні аспекти. Проте потрібно намагатися це робити. Отже, так склалося, що жодного права розпоряджатися будівлею місто не може, бо майно не наше. Скажімо простіше: ви ж не полізете в чужий город накопати собі картоплі?

Так само, як і з районним Будинком культури – усе залежить від власника, від керівника. Якщо йому байдуже і він не бажає співпрацювати в подальшому з громадою – маємо такі випадки злочинної безгосподарності. А от, наприклад, Будинок дитячої творчості і станція юних техніків, які місто приймало у п’ятницю – в хорошому стані і повністю з усім приладдям, що там було: верстати, інструменти, меблі, обігрівачі, моделі… Нічого не зламано, нічого не зникло. Про що це свідчить? Про порядність керівників і викладачів, котрі думали не про своє его, не про те, щоб максимально вигідно втекти з тонучого корабля, а переймалися дітьми і працювали для громади. (Публікація про ці об’єкти ще буде).

До речі, до об’єктів власності Скадовської райради належить і літній танцювальний майданчик у парковій зоні Голої Пристані. Тож чи дочекаємося дня, коли зможемо самі розпоряджатися майном, що є в місті і нікому не потрібне?..

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше