Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З нагоди Дня Конституції України відбулося покладання квітів до меморіальних обелісків

Події
28.06.2024

З нагоди Дня Конституції України відбулося покладання квітів

до меморіальних обелісків

Сьогодні, 28 червня, з нагоди 28-ї річниці Дня Конституції України, працівники Голопристанської міської військової адміністрації та виконавчого комітету, разом з представниками військових адміністрацій Скадовського району, взяли участь у церемонії покладання квітів до меморіальних обелісків Чорнобаївської селищної ради та вшанували пам'ять всіх тих, хто відстоював незалежність Української держави на різних етапах її державотворення.

Учасники згадали ті часи, коли кожна громада лівобережжя Херсонської області мала змогу відзначати цей день на своїй землі. На вшануванні  присутні пригадали слова Голопристанського міського голови Олександра Бабича, який постійно наголошував, що Конституція України є Основним Законом України і для кожного свідомого українця вона повинна стати другою Біблією.

Світлана Лінник, звертаючись до присутніх, підкреслила: «Якби кожен громадянин України дотримувався основних положень Основного Закону, була б більша свідомість та інша ситуація в нашій державі. Нажаль, багато знають про свої права, але забувають про свої обов'язки. Сподіваємось, що в більшості українці змінили свої цінності,  свій світогляд і після перемоги ми станемо справді європейською державою.»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше