Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з Днем працівників лісу

Привітання
19.09.2021

Шановні працівники лісового господарства!

День працівника лісу – не лише професійне свято, яке за традицією відзначається золотої осені. Це, можна сказати, своєрідний іспит совісті для наших співвітчизників у самооцінці ставлення до рідної природи і до лісу.

Цей день звертає увагу всіх людей на необхідність турботи про лісові насадження, про неприпустимість їх масової вирубки та засмічення, адже ліс – це найбільше природне багатство, запорука екологічної безпеки і основа економічної стабільності.

Щиро вітаю усіх, хто пов’язав свою долю з лісом, примноженням та використанням його невичерпних ресурсів, з професійним святом – Днем працівника лісу!

Зичу вам і вашим родинам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, злагоди та достатку. Нехай шелест зелених гаїв приносить наснагу та додає сил для реалізації добрих та корисних справ, а натхнення і плідна праця й надалі будуть запорукою збереження та примноження лісів нашого краю.

Олександр БАБИЧ,
Голопристанський міський голова

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше