Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Плекаємо солов'їну!

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
27.10.2023

Сьогодні учні та вчителі освітніх закладів Голопристанської міської територіальної громади з нагоди Дня української писемності та мови об'єднали свої зусилля з усією Україною, приєднавшись до написання Радіодиктанту національної єдності-2023.

Загальне враження від диктанту залишилося незабутнім: текст був цікавим, змістовним, описуючи реалії нашого сьогодення… Пишучи, згадували рідні домівки та стіни навчальних закладів. На душі ставало і радісно, і сумно водночас.

Ця ініціатива дозволяє нам віддати шану солов'їній, яка об'єднує нас як націю. Нехай наша спільна участь у цьому святі буде виразом нашої гордості бути українцями.

Хочеться побажати всім нам Перемоги, аби наступного року писати радіодиктант у рідному краї – звільненій та відбудованій громаді.

Все буде Україна!

Відео за посиланням

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше