Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Хливнюк з "Бумбоксу" став амбасадором курсу для охочих перейти на українську

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
03.01.2024

Проєкт "Єдині" розпочав реєстрацію на безоплатні онлайн-курси з вивчення української мови, а амбасадором став музикант та військовослужбовець Андрій Хливнюк.

Проєкт "Єдині" запускає реєстрацію на перший в 2024 році 28-денний курс підтримки у переході на українську мову. Його старт відбудеться 8 січня.

Амбасадором курсу став Андрій Хливнюк – фронтмен гурту "Бумбокс" і воїн ЗСУ.

"Кажуть, що звичку можна сформувати за 21 день. Із проєктом "Єдині" ви точно заговорите українською, адже навчання триває 28 днів. Говори українською – наближай перемогу!", – зазначають організатори.

Навчання буде БЕЗОПЛАТНЕ, а долучитися можна з будь-якої точки світу. Для участі потрібно зареєструватися на сайті проєкту

Наразі завдяки "Єдині" вже 103 тис. учасників обрали українську мовою свого життя.

Протягом навчання учасники щодня будуть отримувати завдання та навчальні матеріали, які допоможуть подолати мовний бар’єр, візьмуть участь у вебінарах та розмовних клубах у своєму місті.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше