Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У жовтні в межах проєкту «Шлях додому» було повернуто 17 дітей

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
03.11.2023

Серед них багатодітна родина із 4 дітьми з Херсонської області. Також тепер у безпеці 5 дітлахів із дитячого будинку сімейного типу з Луганської області.

Це дітки віком від 1 до 16 років. 

Влаштуватися багатодітній сімʼї допомогли в Івано-Франківську. Дітки з дитячого будинку сімейного типу тепер мешкають у Полтаві. Допомогла їм у цьому Благодійна організація «СОС Дитячі Містечка». 

Мінреінтеграції висловлює щиру вдячність Громадській спілці «Українська мережа за права дитини» за сприяння у поверненні українських дітей.

Проєкт «Шлях додому» Українська мережа за права дитини реалізує у партнерстві з Мінреінтеграції, Міжнародною гуманітарною організацією Save the Children in Ukraine й іншими.

  • Нагадуємо: якщо ви стали свідком незаконного переміщення дітей на тимчасово окуповану територію або територію рф, обов’язково повідомте про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за номером: (050)562-03-13.
  • Також можна зателефонувати на гарячу лінію Національного інформаційного бюро 16-48.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше