Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повернення українських дітей із ТОТ

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
18.07.2024

Продовжуємо повертати українських дітей із тимчасово окупованих територій

 Поверненню 6-річного Максима і 12-річного Микити на підконтрольну Уряду України територію сприяло Мінреінтеграції разом із Громадською спілкою «Українська мережа за права дитини».

На початку повномасштабного вторгнення обидва хлопці гостювали у бабусь та дідусів. Максим у Запорізькій області, Микита — у Луганській. Після окупації вивезти їх одразу не вдалося.
 
Повернення хлопців стало можливим завдяки проєкту «Шлях додому». Його реалізовує Українська мережа за права дитини. Партнером проєкту є Мінреінтеграції.

 Якщо ви стали свідком незаконного переміщення дітей на ТОТ або територію рф, обов’язково повідомте про це профільному фахівцю Мінреінтеграції Наталії Ємець за номером: (050) 562-03-13.

Також можна звернутися на гарячі лінії: Мінреінтеграції — 1548 або Національного інформаційного бюро — 1648.

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше