Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Повідомити про зникнення дитини чи факт її депортації можна через державний портал «ДІТИ ВІЙНИ»

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
19.11.2023

До уваги: на платформі «ДІТИ ВІЙНИ» можна залишити інформацію про дітей, що загубились чи були примусово депортовані, про злочини проти дітей і про примусову зміну громадянства та документів дитини.

Також через неї можна повідомити відповідні органи, якщо ви знайшли дитину, що опинилась без батьків, опікунів чи законних представників, та отримати інструкції, як діяти далі.

Цей портал створено як інструмент пошуку дітей, їх порятунку та визволення з місць примусового переміщення чи депортації.  

Якщо вам відома будь-яка інформація про зниклу чи депортовану дитину, повідомте її на державному порталі «ДІТИ ВІЙНИ» childrenofwar.gov.ua або за номером 0-800-50-17-20.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше