Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На набережній Голої Пристані відбулися дитячі велоперегони

Події
11.09.2021

Із самого ранку на набережній вирувала підготовка до старту дитячих перегонів – тут зібралося чимало маленьких учасників – любителів велоспорту, разом із своїми батьками, щоб зареєструватися для участі у змаганнях.

Привітали юних велосипедистів міський голова Олександр Бабич і представники організаторів – Федерації велосипедного спорту Херсонської області та магазину «ВелоPitStop».

Змагання відбувалися за поділом на кілька вікових категорій, а також окремо для дівчат і хлопців. Переможців і учасників організатори нагородили медалями, дипломами і подарунками. А спрагу учасники перегонів втамовували «Карпатською джерельною» - виробники підтримали захід і забезпечили дітей водою.

Про переможців і учасників змагань ви можете дізнатися у розділі «Результати» на сайті https://3kids.cycling.ks.ua/

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше