Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До бюджету Голопристанської територіальної громади надійшло понад 120 мільйонів гривень податків і зборів

Податкова інформує
02.12.2021

За інформацією відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом січня-жовтня 2021 року платники податків сплатили до бюджету Голопристанської міської територіальної громади понад 120,5 млн гривень податків і зборів.

Значне місце у доходах місцевого бюджету посідає податок на доходи фізичних осіб – більш як 72,1 млн гривень.

Крім того, суттєво наповнюють бюджет місцевої громади надходження від податку на майно, якого сплачено 19,4 млн гривень, а також від сплати єдиного податку суб’єктами господарювання, які обрали спрощену систему оподаткування – 16 млн гривень.

Від сплати акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів місцевий бюджет додатково отримав понад 3,5 млн гривень.

Варто зазначити, що сприяють позитивній динаміці загальної сплати податків і зборів до місцевого бюджету, перш за все, злагоджена робота податківців та органів місцевого самоврядування, а також сумлінне ставлення до сплати податкових зобов’язань безпосередньо платників податків.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області,
Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше