Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До бюджету Голопристанської громади надійшло понад 19,6 мільйона гривень ЄДИНОГО ПОДАТКУ

Податкова інформує
30.12.2021

За даними відділу координації та моніторингу доходів бюджету Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, упродовж січня–листопада 2021 року платники Голопристанської міської територіальної громади, які обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевого бюджету понад 19,6 млн гривень єдиного податку, що більш як на 2,7 млн гривень перевищує торішній показник.

Єдиний податок є другим за розміром платежем, що формує доходи місцевих громад, і поступається лише податку на доходи фізичних осіб.

Враховуючи, що відповідно до Бюджетного кодексу України єдиний податок від підприємницької діяльності сплачується на рахунки територіальних громад, у Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошують, що своєчасна та повна сплата єдиного податку сприяє розвитку нашого регіону, закликають суб’єктів малого бізнесу свідомо та сумлінно ставитися до обов’язку сплачувати податки.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області,
Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше