Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги пільгових категорій громадян, яким надаються пільги у грошовій безготівковій формі

Управління соціального захисту населення, сім’ї та праці інформує
07.10.2021

Управління соціального захисту населення, сім’ї та праці виконавчого комітету Голопристанської міської ради повідомляє наступне:

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого палива і скрапленого газу у грошовій формі» із змінами від 27 грудня 2019 року № 1123 затверджено «порядок надання пільг на оплату житлово-комунальних послуг та придбання твердого палива та скрапленого газу у грошовій формі».

Пільги на оплату житлово-комунальних послуг надаються щомісяця у грошовій формі (готівковій або безготівковій), на придбання твердого палива і скрапленого газу – один раз на рік у грошовій готівковій формі.

Пільговики, яким надаються пільги у грошовій безготівковій формі через АТ «Ощадбанк», зможуть забрати зекономлені кошти за період опалювального періоду. За підсумками опалювального сезону суми невикористаних коштів перераховуються з рахунка для виплати пільг на рахунки пільговиків, відкриті в АТ »Ощадбанк». У разі відсутності відкритого рахунка в АТ «Ощадбанк» рахунок відкривається за заявою пільговика до АТ «Ощадбанк». Відкриття рахунка здійснюється в порядку, визначеному АТ «Ощадбанк».

Залишки коштів, що обліковуються на рахунку для виплати пільг за обліковими записами пільговиків станом на 1 червня, за якими не було звернень пільговиків щодо їх виплати, 20 грудня поточного року припиняють обліковуватись АТ «Ощадбанк» за такими обліковими записами пільговиків та протягом двох робочих днів повертаються на рахунок Мінсоцполітики, відкритий в Казначействі.

Зважаючи на вищезазначену інформацію рекомендуємо звернутись у відділення АТ «Ощадбанк» з відповідною заявою.

Управління соціального захисту населення, сім’ї та праці
виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше