Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Впровадження добровільної та місцевої пожежної охорони

Сьогодення
05.01.2022

Державна служба України з надзвичайних ситуацій впроваджує стратегію розвитку добровільного пожежного руху, розширення якого є одним із основних напрямків щодо вдосконалення системи захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій.

Для того щоб більш детально ознайомитися з процесом створення місцевої та добровільної пожежної охорони Державна служба України з надзвичайних ситуацій створила сайт «Добровільна та місцева пожежна охорона» (https://dmpo.dsns.gov.ua/) та на сайті Головного управління ДСНС України у Херсонській області створено закладку «Добровільна та місцева пожежна охорона» на яких розміщується вся оновлена інформація, що стосується створення місцевої та добровільної пожежної охорони на території області.

ГУ ДСНС України у Херсонській області

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше