Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В Херсонської області проведуть опитування-дослідження «Зменшення ризиків від посух»

Анонс
25.10.2021

До відома сільгосптоваровиробників!

З метою покращення розуміння, підвищення готовності та стійкості до ризиків пов'язаних з сільськогосподарською посухою, на постраждалій від конфлікту східній Україні та на територіях поблизу Азовського моря, у 2019 році був сформований Консорціум Зменшення Ризику – це група міжнародних та місцевих неурядових організацій, які реалізовують свої активності на національному, регіональному та місцевому рівнях.

У 2021 році за фінансової підтримки USAID, Консорціум виконує проєкт щодо зональної оцінки ризиків і оцінку зменшення ризику посухи на території Херсонської області.

За відсутності належного управління посуха є однією з рушійних сил опустелювання та деградації земель, які збільшують вразливість екосистем і соціальну нестабільність, особливо у сільській місцевості.

Враховуючи зазначене, з 27 жовтня по 15 листопада 2021 року в рамках дослідження «Зменшення ризиків від посух», неурядова організація Ініціатива ІМРАСТ, партнер Консорціум Зменшення Ризику, планує провести опитування підприємств (мікро/малі/середні фермерські господарства) та домогосподарств, які вирощують власні врожаї у Херсонській області.

Метою дослідження с розуміння соціально-екологічних показників вразливості до посухи Херсонської області і поточних заходів щодо пом'якшення наслідків, а також передовий досвід, проблеми та перешкоди, з якими стикаються виробники сільськогосподарської продукції.

У разі зацікавленості щодо участі в опитуванні рекомендуємо звертатися до представника неурядової організації Ініціатива ІМРАСТ - Ольги Селезньової, тел. (063)3516983.

Відділ економічного розвитку
виконавчого комітету Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше