Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Працівники сфери культури та інформаційної сфери зможуть долучатися до кадрового резерву для роботи на ДОТ

До відома громадян
21.08.2024

Сьогодні Уряд ухвалив постанову «Про затвердження Порядку створення резерву працівників сфери культури та інформаційної сфери для роботи на деокупованих територіях України».

Проєкт акта розроблено на виконання доручення Віцепрем’єр-міністра Ірини Верещук за результатами наради з питань створення резерву працівників державних та правоохоронних органів для роботи на ДОТ. Також питання неодноразово розглядалося на засіданнях Координаційного штабу з питань ДОТ під головуванням Віцепрем’єрки.

Документ визначає:

- порядок формування кадрового резерву, обробки персональних даних осіб, які виявили бажання бути включеними до резерву;

- порядок забезпечення установ, організацій, підприємств сфери культури та інформаційної сфери, які відновили роботу на деокупованих територіях кваліфікованими кадрами.

Резерв буде формуватися в електронному вигляді шляхом внесення інформації про претендентів до інформаційно-комунікаційної системи «Резерв працівників сфери культури та інформаційної сфери для роботи на деокупованих територіях України».

Реалізація акта сприятиме:

- відновленню сфери культури та інформаційної сфери на ДОТ;
- оперативному забезпеченню кадрами установ, організацій, підприємств цієї сфери, які відновлюють свою роботу на ДОТ;
- працевлаштуванню працівників, які через воєнні дії втратили роботу;
- поверненню ВПО на деокуповані території та забезпеченню їх робочими місцями.

Джерело: Мінреінтеграції

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше