Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір чи зміна професії

Служба зайнятосні інформує
12.06.2024

Коли постає питання: «Ким бути?», «Яку професію обрати?», «Чи вистачить мені здібностей і досвіду?», ми губимося в орієнтирах. 

Аби отримати на ці питання об’єктивні відповіді і можливість професійно реалізуватися, існують різні ресурси, один з яких – онлайн-платформи Державної служби зайнятості України:

Усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно в онлайн форматі без відвідування центру зайнятості, якщо існує потреба у:

  • виборі (зміні) професії;
  • виборі майбутнього напряму професійного навчання
  • оцінці власних здібностей;
  • саморозвитку.

Тестування гарантує високу результативність діагностики та максимально наближений професійний вибір.

За результатами повного тестування програма пропонує не приблизні напрями професійної самореалізації, а конкретні професії відповідно особистісних інтересів та схильностей, із зазначенням відсотка відповідності. 

А краще зрозуміти результати тесту допоможе профорієнтаторка та психологиня Херсонського обласного центру зайнятості – Ганна Лихенко. Для цього вам необхідно написати фахівчині про свій запит на електронну пошту. 

Як це зробити?

  • На офіційному сайті Державної служби зайнятості dcz.gov.ua оберіть вкладку «Профорієнтація», далі "Наші консультанти", з переліку оберіть Херсонську область.

Під час індивідуального спілкування фахівчиня допоможе визначити ваші професійні інтереси, здібності, психологічні схильності, дасть поради з вибору професії та обрання свого кар’єрного шляху. 

Виникли питання і потрібна консультація? «Гаряча лінія» Херсонського обласного центру зайнятості:

  • 099 245 14 63 (для населення);
  • 066 777 39 03 (для роботодавців).
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше