Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Прокудін звертається до жителів громад лівобережжя з проханням евакуюватися

Жителям тимчасово окупованих територій
27.09.2023

Голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін закликав жителів громад, які розташовані на лінії вогню, тимчасово покинути місце проживання або евакуюватися на підконтрольну територію.

«Незламні жителі лівого берега, поки наші Захисники і Захисниці докладають надлюдські зусилля, аби звільнити вас від російської тиранії, ви маєте подбати про власну та безпеку своїх рідних», – сказав Олександр Прокудін у відеозверненні.

Очільник підкреслює, що для російської армії місцеві мешканці – «живий щит». Окупанти використовують підлу тактику, адже знають, що українська армія не буде воювати зі своїм народом.

Тому начальник ОВА закликав населення, яке проживає на ТОТ області тимчасово покинути громади, що знаходяться на лінії вогню, або евакуюватися на підконтрольну територію.

Він також просить, тих, хто виїде, телефонувати до контактного центру: 0 800 101 102.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше