Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Фейк: «в Криму на «виборах» президента рф будуть присутні іноземні спостерігачі»

Жителям тимчасово окупованих територій
16.03.2024

БРЕХНЯ: в росії під час «виборів» президента рф, у тому числі в Криму, братимуть участь іноземні спостерігачі. Цю новину поширює пропагандистське ЗМІ кремля.

ПРАВДА: насправді жодна авторитетна міжнародна організація не делегує спостерігачів на ці псевдовибори, а «експертами» виступають різноманітні «друзі путіна» та російські пропагандисти з іноземним громадянством.

«вибори» в росії, які вона проводить також на тимчасово окупованих територіях України, є суто імітаційною процедурою, яка не має жодного стосунку до демократичного волевиявлення.

У росії відсутній інститут міжнародних спостерігачів на виборах, є так звані «іноземні експерти» з дуже обмеженими повноваженнями – вони зводяться до фотосесій на виборчих дільницях та заяв про «розквіт російської демократії».

Джерело: Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше