Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Внесіть зміни у ФОП без участі реєстратора

До відома громадян
13.01.2024

Змінити дані про ФОП можливо без участі державного реєстратора. Послугу автоматизовано на порталі Дія.

Переїхали, змінили прізвище, контактні дані чи види економічної діяльності — треба внести зміни у ФОП. Тепер повідомити про це державу ще зручніше. Дія автоматизувала послугу внесення змін про ФОП. Більше не потрібно чекати, поки вашу заяву опрацює реєстратор. 

Ви можете змінити інформацію щодо:

  • ПІБ;
  • місцезнаходження бізнесу;
  • КВЕДів;
  • контактної інформації.

Щоб змінити інформацію про ФОП не потрібно чекати на перегляд вашої заяви реєстратором – оновлені дані буде автоматично передано до реєстрів.

Робіть це у лічені секунди на порталі «Дія», і актуальні дані про ваш бізнес вже у податковій та Єдиному державному реєстрі.

Послугу реалізовано Міністерство цифрової трансформації України спільно з Міністерством юстиції за підтримки Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа та фінансується Швейцарією.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше