Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо з Днем Героїв України!

Привітання
23.05.2024

Шановні краяни Голопристанської міської територіальної громади!

Сьогодні ми відзначаємо День Героїв України та вшановуємо мужність та самовідданість тих, хто захищав та продовжує захищати нашу землю від ворога.

Це день пам'яті про тих, хто боровся за Україну протягом століть – від козаків до воїнів Української революції, від борців за незалежність у ХХ столітті до героїв Небесної Сотні та сучасних захисників, які боронять нашу землю від російського агресора.

Дякуємо пращурам за те, що зберегли Україну! 

Дякуємо найкращим захисникам за те, що продовжуєте боротьбу за Батьківщину. Щиросердна вдячність кожному, хто з мужністю та героїзмом стоїть на сторожі нашої країни. Ваші імена назавжди вкарбовані в історію України, а ваші вчинки слугують прикладом для наслідування.

Ми пам’ятаємо та шануємо кожного, хто віддав життя за нашу країну! У День Героїв України ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю тих, хто повернувся додому на щиті й обіцяємо бути єдиними та зробити все можливе, щоб їхня жертва не була марною, а пам’ять вічною.

Хай береже Господь всіх українців, кожного краянина Голопристанщини, у найважчих випробуваннях, відводить біду свята молитва, додає сил міцна віра в Перемогу!

Слава Україні! Героям слава!

Голопристанська міська військова адміністрація
та виконавчий комітет Голопристанської міської ради

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше