Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні відзначаємо День Державного Гімну України!

Привітання
10.03.2024

У цю неділю, 10 березня, українці відзначають важливе свято – День Державного Гімну України, який є одним з головних символів держави поряд із прапором та гербом. 

Ця дата нагадує нам про важливість національної ідентичності та єдності. Саме так сьогодні звучить душа українського народу, що бореться за свою незалежність та свободу.

Державним Гімном України є пісня «Ще не вмерла України і слава, і воля» на слова Павла Чубинського і музику Михайла Вербицького. Офіційно його музична редакція ухвалена Верховною Радою України 15 січня 1992 року.

Ця мелодія наповнює нас патріотизмом та гордістю за нашу незалежну державу. Надихає і супроводжує нас в найтяжчі часи. Слова і музика Гімну надають сили, віри та надії на щасливе майбутнє! 

Голопристанська міська військова адміністрація та виконавчий комітет Голопристанської міської ради вітають з цим святом унікальної культури та традицій України. Зичимо миру, щастя та єдності.

Віримо, що Державний Гімн України лунатиме завжди по всій території нашої незламної країни та зазвучить на вулицях звільненої й відбудованої Голопристанської громади!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше