Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанщину відвідали керівники області

Події
02.11.2021

26 жовтня Президент України Володимир Зеленський своїм указом №553/2021 призначив головою Херсонської облдержадміністрації Геннадія Лагуту.

Сьогодні ж, у рамках робочої поїздки до районів області, губернатор відвідав Голопристанську громаду. Прибув Геннадій Лагута до Голої Пристані разом із головою обласної ради Олександром Самойленком та головою Скадовської РДА Михайлом Павлішем. На зустрічі, що відбулася у залі засідань міськради, були присутні службовці апарату міськради, начальники відділів виконкому, голови старостинських округів, а також керівники Бехтерської і Чулаківської ОТГ.

Метою робочої поїздки було ознайомлення із поточними проблемами громад, вивчення нових проєктів, що розробляються органами місцевого самоврядування для покращення інфраструктури і життєдіяльності населених пунктів.

Очільник облдержадміністрації запевнив, що підтримуватиме розвиток громад і всіляко сприятиме вирішенню питання фінансування важливих проєктів, а голова обласної ради звернув увагу на необхідності визначення пріоритетних напрямків розвитку.

Про актуальні вектори докладання зусиль у нашій громаді посадовцям розповіла заступник міського голови Світлана Лінник.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше