Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

В гуманітарному хабі Кривого Рогу ВПО Херсонщини отримали чергову допомогу

Корисне для вимушених переселенців Голопристанської громади
13.06.2024

Херсонський обласний гуманітарний хаб в м.Кривий Ріг продовжує свою плідну роботу із забезпечення допомогою жителів Херсонської області, які втікаючи від війни, знайшли прихисток в місті Кривий Ріг та Криворізькому районі. 

Так, днями розпочато реалізацію чергового проєкту. Гуманітарну допомогу у вигляді 1440 продуктових наборів забезпечено Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF), яку допомогли доставити волонтери фонду GEM. 

Від початку роботи з лютого 2024 року до гуманітарного хабу Херсонської області в м.Кривий Ріг станом на червень 2024 року надійшло понад 3,5 тисяч заявок від родин ВПО на допомогу, з яких 202 – це багатодітні родини (3 й більше дітей).  

Загалом з початку роботи хабу: 

  • видано продуктових наборів – понад 5 тис.;
  • видано гігієнічних наборів – 165 шт.; 
  • надано правову допомогу – 130 родинам;
  • надано консультацію сімейного лікаря – понад 60 особам;
  • надано консультацію представника Херсонської обласного центру зайнятості – понад 60 особам;
  • психологічну допомогу отримали понад 50 осіб.

Громади-засновниці хабу висловлюють глибоку вдячність всім благодійним організаціям, які долучилися до забезпечення хабу продуктовими наборами та іншими видами гуманітарної допомоги для ВПО з Херсонщини, а також Департаменту економічного розвитку та торгівлі ХОВА за організацію співпраці з благодійниками. В єдності наша сила!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше