Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Держмистецтв ЗАПРОШУЄ ділитися історіями своїх рідних, які загинули під час Голодомору 1932–1933 років

Анонс
20.11.2023

25 листопада Україна відзначатиме 90-ті роковини Голодомору 1932–1933 років. Державне агентство України з питань мистецтв та мистецької освіти (Держмистецтв) започаткувало присвяченій цій сумній даті онлайн-проєкт «Голодомор. Історії роду»

Протягом листопада на сторінках агентства у Facebook та в Instagram публікують історії-оповіді, записані зі слів очевидців, які пережили той жахливий час.

Надіслати свою родинну історію, пов’язану з Голодомором, разом зі світлинами постраждалих родичів можна на e-mail press@arts.org.ua

Мета проекту — вшанувати пам’ять жертв трагедії, спонукати українців досліджувати історію власного роду та показати глибину трагедії на конкретних прикладах простих українських родин.

Джерело: Держмистецтв

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше