Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До дня Святого Миколая та Нового року юних читачів запрошують до створення особливої книги історій, бажань та мрій

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
05.12.2023

У межах ініціативи «Українським дітям – українську книгу» запрошуємо маленьких українців написати свої історії, бажання та мрії про свою рідну країну, свою сім’ю, свої захоплення, свої плани на майбутнє. 

Ці тексти будуть зібрані в один збірник, який буде виданий та направлений в межах акції для поповнення та оновлення бібліотечних фондів в Україні та за її межами, особливо в зоні конфлікту, в пунктах незламності, в госпіталях, в дитячих будинках, в бібліотеках, в школах.

Це буде чудовий подарунок для дітей, який покаже їм, що вони не одні, що вони мають багато спільного, що вони можуть мріяти та здійснювати свої мрії.

Якщо ви хочете взяти участь у створенні цього збірника, надсилайте свої тексти та малюнки на електронну адресу ubookforuchildren@gmail.com до 29 лютого 2024 року. 

Умови участі http://surl.li/nwszr

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше