Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»

Оголошення
09.03.2024

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях та гуманітарних штабах для регіонів, постраждалих внаслідок російської військової агресії, Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту «Єдині», студентських мовних омбудсменів, Асоціації мовних курсів започатковує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!»

Зазначений проєкт спрямований на покращення психоемоційного стану людей, які знаходяться під щоденними ворожими обстрілами, а також на підтримку читання українськомовної літератури з метою підвищення соціальної активності та свідомості громадян, популяризації української мови, використання її у повсякденному житті.

Просимо долучитися до реалізації проєкту!

Взяти участь у проєкті можуть будь-які організації чи заклади по всій Україні. Зареєструватися можна за посиланням

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше