Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітаємо Голопристанську громаду з державним святом – Днем Конституції України!

Привітання
28.06.2023

Багатовікова історія нашого народу є яскравим прикладом самовідданої боротьби української нації за самовизначення, створення власної незалежної держави. 

Споконвіку українці боронили свою свободу та права. Проголошення Незалежності відкрило нову історичну віху, а прийняття Основного Закону України наповнило її змістом і значенням. З того дня, вшановуючи цей найважливіший момент нашої історії, 28 червня країна відзначає День Конституції.

Сьогодні наша країна об’єднана у боротьбі з ворогом, який прагне забрати у нас всі права та цінності, задекларовані нашою конституцією. Всі ми, кожен на своєму фронті, запекло боремось за нашу незалежність, справедливість, за життя і безпеку, за вільне і щасливе майбутнє.

Нехай щаслива зірка осяє наше майбутнє після стількох випробувань та страждань.

Бажаємо кожному сил, наснаги, мужності, скорішої нашої Перемоги та процвітання нашій рідній Україні!

Щиро віримо, що наступний День Конституції ми зустрінемо під мирним небом, у теплому колі рідних та друзів.

Слава нашим Воїнам — Захисникам та Захисницям, що своєю кров'ю виборюють кожен шматочок нашої Батьківщини!

Слава кожному нашому громадянинові, який вірить, бореться, витримує, допомагає, підтримує гарним словом та ділом і щодня молиться за нашу Перемогу!

Ми сильні, бо — українці!

Разом до перемоги!

МИРУ нашій Україні!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше