Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голу Пристань потішила концертом Національна заслужена КАПЕЛА БАНДУРИСТІВ України

Культура
07.09.2021

Незабутні враження голопристанцям 6 вересня в Міському Палаці культури «Сузір’я» подарував найстарший творчий колектив України – Національна капела бандуристів України ім. Г.Майбороди.

В концертній програмі прозвучали українські народні та сучасні пісні, а також інструментальні твори, подарувавши слухачам справжнє свято українського яскравого колориту. Щирі різнобарвні емоції, душевність та бурхлива енергетика панували у концертній залі. Майже дві години публіка насолоджувалася високим українським мистецтвом. Приємним збігом цього дня стало святкування дня народження художнього керівника капели, головного диригента, Народного артиста України Юрія Курача.

Наприкінці концерту міський голова Олександр Бабич подякував за колосальний духовний і моральний заряд всьому творчому колективу капели бандуристів та подарував пам’ятні подарунки диригентам.

Відео можна переглянути ТУТ: відео 1, відео 2, відео 3

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше