Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Підсумки вступу в магістратуру на бюджет на основі НРК6,7

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
07.11.2023

Марафон підсумків вступної кампанії триває! Сьогодні розповідаємо про вступ у магістратуру на бюджет.

Вступники подавалися за відкритими та фіксованими конкурсними пропозиціями. Перша означає, що кількість бюджетних місць для закладу визначають не одразу, а за алгоритмом адресного розміщення — місця «приносять» вступники з найкращими балами. Фіксована конкурсна пропозиція передбачає заздалегідь визначену для закладу кількість місць державного або регіонального замовлення. 

За відкритими конкурсними пропозиціями вступники подали найбільше заяв на спеціальності «Право», «Менеджмент» та «Економіка» — вони ж отримали найбільше бюджетних місць. За фіксованими пропозиціями вступники найчастіше подавалися на «Комп'ютерні науки», «Середню освіту» й «Інженерію програмного забезпечення», а найбільше місць на бюджет виділили на спеціальності «Середня освіта», «Комп'ютерні науки» та «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».  

 Докладніше розказано МОН разом з Державним підприємством «ІНФОРЕСУРС» – гортайте інфографіки.

 Джерело: Міністерство освіти і науки України 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше