Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мапа Пунктів незламності в Дії – працює навіть без інтернету

Безпека життєдіяльності
23.01.2024

Знайти найближчий Пункт незламності, перевірити, чи є там усе необхідне, та побудувати маршрут можна за кілька кліків — у Дії. 

Як це працює?

Зайдіть у Дію — натисніть Послуги — Пункти незламності — виберіть свою область та завантажте мапу перейдіть до мапи та надайте доступ до своєї геолокації. Дія покаже Пункти незламності в радіусі 1,5 км. Якщо не хочете ділитися своїм розташуванням, можете знайти пункти вручну.

Також можете застосувати фільтри та прокласти маршрут. Серед фільтрів:

  • інтернет;
  • мобільний зв’язок;
  • генератор;
  • пандус тощо.

Інтернет вам знадобиться один раз — при завантаженні мапи, далі зможете користуватися сервісом й ОФЛАЙН. 

З безпекових міркувань Пункти незламності в Херсонській, Донецькій, Запорізькій та Луганській областях не відображатимуться. Також частково в Харківській, Чернігівській, Дніпропетровській, Миколаївській.   

Заходьте в Дію, завантажуйте потрібну мапу та будьте на звʼязку. Переможемо!

Послугу розроблено Міністерством цифрової трансформації спільно з Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України й обласними військовими адміністраціями.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше