Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційно-методичні матеріали до Дня Гідності та Свободи

До відома громадян
18.11.2023

«ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ ТА ЖАГОЮ СВОБОДИ» – із цим гаслом Національний музей Революції Гідності запропонував відзначати 10-ту річницю Революції Гідності.

До Дня Гідності та Свободи науковці Національного музею Революції Гідності підготували інформаційно-методичні матеріали.

Вони стануть у пригоді освітянам, бібліотекам, органам місцевого самоврядування й усім, хто цікавиться темою Революції Гідності.

У них розповідається про тяглість боротьби за Свободу, історичний контекст, передумови, причини, хронологію та символи революцій.

Дивіться матеріали на сайті музею

Завантажити матеріали у форматі PDF та WORD можна за посиланням ТУТ

Традиційно музей пропонує долучитися до ФЛЕШМОБУ #Бути_Гідним, пов’язавши євромайданівську стрічку з прапорами України та ЄС та поділившись фотографіями, спогадами й роздумами про Євромайдан під цим тегом у соцмережах. 

Зберігаймо історію разом!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше