Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Мільйон гривень – для гімназії!

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
01.11.2021

На одній з фотографій – делегація голів українських громад, що в рамках реалізації проєкту Асоціації міст України «Подолання цифрової освітньої нерівності», спільного з ГО Центр освітніх реформ «Наші діти», відвідують найбільшу виставкову подію світу – «EXPO-2020» в Дубаї (ОАЕ). Концепція нашого павільйону – «СМАРТ УКРАЇНА: ЄДНАЮЧИ СВІТ». АМУ презентувала досвід громад у сфері цифрової трансформації освіти. Українські практики діджиталізації освітнього середовища підвищують якість освіти, її доступність, прозорість, ефективність. Приємно усвідомлювати, що представлені АМУ освітні смарт-інновації відповідають світовим тенденціям сталого розвитку.

Мета проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», який Асоціація міст України реалізовує в межах Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації – сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг в громадах. Цифрова трансформація освіти дозволить місцевому самоврядуванню впровадити навчальні та інформаційні програми та курси, освітні проєкти, спрямовані на підвищення рівня цифровізації в громадах. Цифрова трансформація освіти є одним з головних пріоритетів в діяльності Мінцифри, Асоціації міст України та органів місцевого самоврядування. Реалізація даного проєкту сприятиме підвищенню рівня надання освітніх послуг в громаді.

У проєкті бере участь і наша громада. Так, Голопристанська гімназія отримала сертифікат на 1 мільйон гривень для діджиталізації освітнього процесу в закладі. Педагогічні працівники пройдуть відповідні курси – і 8 початкових класів, а також 4 класи математичного профілю почнуть навчатися з новими можливостями.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше