Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Голопристанська МВА взяла участь у нараді начальників місцевих адміністрацій та керівників відділів освіти з міністром освіти і науки України

Голопристанська міська ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ інформує
05.07.2024

У межах робочого візиту міністра освіти і науки Оксена Лісового на Херсонщину, була проведена нарада з начальниками місцевих адміністрацій та керівниками відділів освіти.

Нині в Херсонській області розпочали підготовку до нового навчального року 186 закладів загальної середньої освіти. Очікується, що там навчатимуться близько шістдесяти тисяч учнів. 

Начальник Голопристанської МВА взяла участь в нараді із міністром МОН, де мала можливість порушити питання навчального процесу 2024/2025 року.

Серед головного – проєкт наказу МОН щодо змін в організації здобуття освіти в умовах воєнного стану. Міністр освіти зауважив, що після обговорень наказу на місцях, аналізу ризиків та викликів на нараді під головуванням Прем’єр – міністра України Дениса Шмигаля до проєкту були внесені відповідні зміни.

Безпека та ментальне здоров’я дітей, якісна освіта та збереження вчителів – глобальні завдання сьогодення. 

Вдячні Оксену Лісовому за конструктивний діалог та увагу до Херсонського регіону.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше