Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

На Білогрудовому нарешті з’явився оптичний Інтернет

Інфраструктура
26.11.2021

Учора провайдером Digicom, що виграв тендер на проведення робіт, було підключено бібліотеку острова Білогрудів до широкосмугового оптичного Інтернету. Голопристанська громада довго намагалася вирішити питання проведення мережі на острів, проте постійно виникали технічні труднощі прокладення комунікацій на інший берег річки, що, звісно, потребувало і значних фінансових вкладень.

Завдяки державній програмі цифровізації громад ми отримали змогу подолати фінансові перепони – більше 129 тисяч гривень субвенції вирішили питання підключення до Інтернету об’єктів соціальної сфери острова, адже окрім прямого кабельного з’єднання тут тепер є і Wi-Fi покриття.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше