Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

НА ШЛЯХУ ДО ВТІЛЕННЯ ДАВНЬОЇ МРІЇ ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Інфраструктура
07.02.2022

У 2021 році відділом освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради замовлено проєкт з реконструкції стадіону «Дніпровець» у місті Гола Пристань. 25 січня 2022 року отримано позитивний експертний звіт щодо розгляду проєктної документації з реконструкції стадіону «Дніпровець»  загальною кошторисною вартістю 41,0 млн. гривень. 

З метою реалізації дороговартісного проєкту з реконструкції стадіону «Дніпровець» у місті Гола Пристань у 2022 – 2024 роках, виконавчий комітет Голопристанської міської ради подає його на конкурс – відбір проєктів у рамках угоди «Програма з відновлення України». Співфінансування проєкту з бюджету Голопристанської міської територіальної громади становитеме понад 20 відсотків від загальної вартості – 8,5 мпн.гривень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше