Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

30 вересня має відбутися онлайн-аукціон з оренди санаторію «Гопри» у Голій Пристані

Оголошення
21.09.2021
Унікальна пропозиція оренди! 30 вересня має відбутися онлайн-аукціон з оренди санаторію «Гопри» у Голій Пристані — курортному містечку на Херсонщині.
Стартова орендна вартість об'єкта складає 200 тис. грн / міс.
Лікувальний заклад знаходиться у дельті Дніпра, на березі озера Соляне, яке відоме лікувальними властивостями ропи та грязей. Також поруч — дніпровські плавні, острови і Чорноморський біосферний заповідник зі своєю унікальною природою.
Переможець аукціону отримає у користування на 5 років нерухомість рекреаційного центру загальною площею 7103,8 м², зокрема грязелікувальницю, будівлю поліклініки, спальні корпуси і корпус лікувальної фізкультури.
Додатково, новий орендар отримає можливість використання природних ресурсів на території Заказника (в межах ліміту на підставі спеціального дозволу).
В той же час, серед умов оренди санаторію «Гопри» — збереження медичного профілю закладу охорони здоров’я і наявність в орендаря ліцензії на провадження господарської діяльності у сфері медичної практики.
Детальніше про об'єкт ТУТ
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше