Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Жителі Херсонщини, які досі перебувають у тимчасовій окупації, не змінюють своєї позиції і чинять опір російським окупантам

Сьогодення
31.12.2022

💬"Дух людей залишається незмінними". Єрін про події на окупованій Херсонщини.

🟧Жителі Херсонщини, які досі перебувають у тимчасовій окупації, не змінюють своєї позиції і чинять опір російським окупантам. Ті у відповідь посилюють тиск на жителів лівобережної території області. 

Про це в етері загальнонаціонального марафону розповів начальник об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напряму Євгеній Єрін.

 

За його словами, російські окупанти поставили собі за мету зламати опір на тимчасово окупованій території, залякати населення та створити більш-менш прийнятні умови для своєї діяльності.

 

💬"На даний час їм це не дуже вдається. Попри всі їхні заходи, їх спроби — опір продовжується і підтримується людьми. Тому окупанти намагаються зробити все, щоб залякати людей різними способами. Вони проводять рейди, забирають майно, примусово евакуюють. Але поки що дух людей і бажання бути з Україною залишаються незмінними", - сказав Єрін.

 

🇺🇦Джерело: видання "Суспільне мовлення України"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше