Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Органом опіки та піклування розглянуто 16 питань

Служба у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю інформує
03.02.2022

Під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яка відбулась 03 лютого 2022 року, органом опіки та піклування виконавчого комітету міської ради було розглянуто 16 питань, а саме: розглянуто питання подання до Голопристанського районного суду висновків про визначення місця проживання дитини з одним із батьків, позбавлення батьківських прав матері відносно її малолітніх дітей, спілкування батька з його малолітнім сином; припинення опіки та призначення опіки/піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, питання неналежного виконання батьками своїх обов’язків, взяття їх на облік служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю як таких, що перебувають у складних життєвих обставинах та взяття їх під соціальний супровід КУ «Центр надання соціальних послуг» Голопристанської міської ради, створення прийомної сім’ї та влаштування до неї на виховання та спільне проживання дітей, позбавлених батьківського піклування, створення патронатної родини та влаштування до неї на проживання дітей, сім’я яких перебуває у складних життєвих обставинах терміном на 3 місяці, не надання згоду на відчуження частини будинку, що перебуває під арештом, в якому зареєстрована малолітня дитина, надано дозвіл на розподіл спадкового майна.

Всі рішення прийняті з урахуванням прав та законних інтересів дітей, що проживають на території Голопристанської міської об’єднаної територіальної громади.

Наталя Майданюк, секретар комісії, головний спеціаліст служби у справах дітей та соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю виконкому міської ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше