Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулась онлайн-нарада голови Голопристанської МВА з керівниками закладів освіти

До відома громадян
08.11.2023

6 листопада відбулась щомісячна онлайн-нарада голови Голопристанської міської військової адміністрації з керівниками закладів освіти, на якій були присутні працівники Голопристанської МВА, працівники відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради, керівники закладів загальної середньої освіти та дошкільних навчальних закладів.

Зі вступним словом до присутніх звернулась голова Голопристанської міської військової адміністрації ЛІННИК Світлана Григорівна, яка розповіла про станс справ у громаді, особливості роботи Голопристанської військової адміністрації в умовах воєнного стану та стратегію розвитку громади після деокупації.

Також було обговорено ряд важливих питань в освітянській галузі громади:

  • особливості атестації у поточному році відповідно до норм нового Положення про атестацію педагогічних працівників;
  • звіт працюючих закладів про проведену роботу їх закладів освіти, проблеми, які виникли в ході реалізації учбового процесу, досягнення здобувачів освіти за звітний період у спортивних, навчальних та виховних заходах;
  • стратегію розвитку та відновлення роботи освітянських закладів Голопристанської громади;
  • проблематику і важливість психологічного супроводу всіх учасників освітнього процесу;
  • роботи команд супроводу дітей з ООП в закладах освіти та взаємодії в освітньому процесі з батьками та інші важливі питання.

В ході роботи керівники закладів освіти поділилися своїми найкращими практиками та ефективними організаційними рішеннями за минулий та поточний навчальні роки, а також надали пропозиції щодо проведення Всеукраїнських учнівських олімпіад, турнірів, конкурсів, в тому числі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів малої академії Наук, у дистанційному форматі враховуючи умови воєнного стану.

Продовжуємо працювати, разом до Перемоги, освіченою нацією!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше