Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Представники Голопристанської МТГ взяли участь у тренінгу щодо гендерно зумовленого насилля

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
29.12.2023

Відділ освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради інформує: представники Голопристанської МТГ взяли участь у тренінгу в м.Одеса «Мінімальні стандарти протидії гендерно зумовленого насилля та національного законодавства з протидії ГЗН задля забезпечення доступу постраждалих до якісних послуг в Херсонській області», що відбувся за сприянням Фонду ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA.

Завдяки тренінгу спеціалісти підвищили теоретичні знання із зазначеної тематики, розглянули пакет базових послуг для жінок та дівчат, які постраждали від насильства, основні елементи та керівні положення по забезпеченню якості надання послуг та набули практичних навичок роботи з постраждалими від домашнього та гендерно зумовленого насильства.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше