Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Учні та вчителі освітніх закладів Голопристанської громади взяли участь у відкритій заочній вікторині «Україна – Єдина»

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
06.02.2024

Комунальний заклад «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради з 22 по 26 січня 2024 року провів відкриту вікторину «Україна – Соборна» у різних вікових категоріях, присвячену Дню Соборності України.

Завданням вікторини було збагачення знань з історії України, поглиблене вивчення подій боротьби за українську державу у минулому столітті, привернення уваги до громадянського виховання на прикладах подій минулого з висновками для сьогодення.

Вітаємо з отриманням дипломів переможців відкритої заочної вікторини «Україна – Єдина»учнів та вчителів Голопристанського ліцею №2, Таврійського ліцею та Новозбур'ївської гімназії, які взяли участь у заході і показали високі результати зі знання історії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше