Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулась нарада начальника ГМВА з керівниками закладів освіти Голопристанської МТГ

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
01.05.2024

29 квітня 2024 року відбулась нарада начальника Голопристанської міської військової адміністрації Світлани Лінник з керівниками закладів освіти Голопристанської міської територіальної громади. 

  • Під час наради присутнім було доведено оперативну обстановку в місті Гола Пристань та селах Голопристанської громади;
  • з’ясовано ряд нагальних питань, таких як надання одноразової матеріальної допомоги дітям громади, батьки яких служать в Збройних силах України та зареєстровані на території Голопристанської міської ради;
  • щодо закінчення навчального року, видачі здобувачам освіти атестатів, кількості учнів, що отримують документ про здобуття повної загальної середньої освіти з відзнакою та ін. 

В.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту виконавчого комітету Голопристанської міської ради Мариною Протас було повідомлено присутнім, що у поточному навчальному році заклади освіти Голопристанської МТГ взяли участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-спортивній патріотичній грі «Сокіл» («Джура»). 

У рамках проведення підготовчого (шкільного) та І етапів цієї гри працюючими закладами освіти були представлені візитівки роїв (гімн, емблему, девіз, прапор, позивний (пароль), однострій і т.д.).

Візитівка кожного закладу була насичена високим патріотизмом, козацьким духом та активною громадянською позицією. 

Після перегляду відео-презентацій роїв Світлана Лінник наголосила, що є дуже важливим, особливо в наш час, дотримуватись українських традицій, сформованих на засадах козацького світогляду! Потрібно всіляко сприяти формуванню у здобувачів освіти національної гідності, високої самосвідомості та духовних і моральних цінностей!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше