Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відбулась нарада начальника Голопристанської МВА з керівниками закладів освіти Голопристанської громади

Відділ освіти, молоді та спорту інформує
01.07.2024

29 червня 2024 року відбулась нарада начальника Голопристанської військової адміністрації Світлани Лінник з керівниками закладів освіти Голопристанської громади, з керівниками закладів загальної середньої освіти Голопристанської міської ради. 

Під час наради Світлана Лінник звернулась до педагогічних працівників й привітала їх зі святами Останнього дзвоника та Дня Конституції України. 

Далі, поінформувала присутніх про свій робочий візит до міста-побратима Голої Пристані – міста Кайшядорис Литовської республіки; про проведені телемости з муніципалітетом міста-побратима Чортків Тернопільської області та з муніципалітетом міста Йигева Естонії. 

Керівники закладів загальної середньої освіти переглянули презентацію заходу «Що тут відбувається?», у рамках фестивалю «Кайшядорис – культурна столиця Литви 2024». 

Наступним питанням було розглянуто звіти керівників закладів загальної середньої освіти Голопристанської громади про стан завершення 2023-2024 навчального року, попередню мережу у розрізі класів та місця перебування дітей, кількості першокласників.

Також було винесено на обговорення проєкту наказу МОН України «Про затвердження порядку та умов здобуття загальної середньої освіти в комунальних закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану в Україні». 

Зазначений наказ є провокативним і згубним для освітянської галузі тимчасово окупованих територій, ним порушується ціла низка гарантій і прав учнів та їх батьків та педагогічних працівників. 

Було порушено питання щодо обґрунтування необхідності продовження навчання у дистанційному форматі. 

Під час обговорення керівники закладів освіти проаналізували можливі негативні наслідки для освітньої мережі громади у разі впровадження у дію вищезазначеного проекту наказу.

Зважаючи на розглянуті пропозиції і можливі наслідки було прийнято відповідне рішення.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше